Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Події та заходи з фізичного виховання та спорту

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ЗБІРНУ КОМАНДУ ХНЕУ ІМЕНІ С. КУЗНЕЦЯ З ВОЛЕЙБОЛУ!!!

Спортивні змагання, які відбулися в стінах ХНПУ імені Г.С. Сковороди, були присвячені «Міжнародному дню спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace).
І підняття «Білої картки» означає, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру.

—–

Волейбольна команда ХНЕУ ім. С. Кузнеця посіла призове місце в турнірі пам’яті Ю. Пояркова та В. Титаря

Збірна команда ХНЕУ ім. С. Кузнеця з волейболу посіла призове місце в турнірі з волейболу присвяченому пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Ю.М. Пояркова та заслуженого тренера В. А. Титаря. Турнір проходив в ХНПУ ім. Г. Сковороди. Бронзу здобули студенти: Кирило Тригуб (МВЖ), Катерина Агаєва (ЕП), Артем Мальцев (ЕП), Анастасія Мусієнко (МЕП), Олександр Срібний (ФІО), Нікіта Мельніков (ФІО) Станіслав Булгак (ІТ), Ілля Керимов (ІТ).

Дякуємо проф. кафедри здорового способу життя, технологій і безпеки життєдіяльності Мкртічян Оксані Альбертівні за проявлену майстерність в організації команди та представленні можливості для офлайн занять у наш нестабільний час!

Бажаємо нашим спортсменам нових перемог та спортивних звершень!

ЗВІТ про проведення Всеукраїнського Олімпійського дня від Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. 15.06.2023.